Dejt i solen

Tusen tack för alla fina grattis vi har fått efter gårdagens bebisnyhet!

Idag är det fredag och helg. Inget som har missat?!  Efter jobbet kom jag hem till ett kliniskt rent hem och fika från favvobageriet, Feldts. Lovis spenderade eftermiddagen hos mormor och morfar så vi passade på att köpa med oss varm dryck från favvofiket nr 2, Skånskan för att sedan sätta oss en stund i solen och fika. Mysigt! Nu får gärna våren komma för jag vill ha mer av det här.

När det blev för kallt åkte vi hem till mamma och pappa där det serverades ryggbiff och sötpotatispommes med massa annat gott. Jag och min syster stod för fredagsgodiset och sen var myset igång med massage och ”På spåret”.

Nu ligger vi hemma och ska sova. Imorgon ska vi ut på en liten utflykt.

tempImageForSavetempImageForSave
tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>