Sunday mood

Söndag och världens slappeförmiddag. Pappan i huset är sliten efter gårdagens utgång. Jag och Lovis tog det lugnt hemma med Sara så vi var uppe med tuppen. Jag och Lovis har skrattat mycket och haft mys hela förmiddagen. Vid tio somnade vi om och sov över en timme. Skönaste sömnen på länge.

Nu ska jag åka till Helsingborg för att mysa med lite efterlängtade vänner. Tjing!

Förmiddagen i bilder! tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sunday mood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>