En SJUKT tråkig söndag

Idag är jag glad för att det är måndag och för att Joel är frisk. I lördagsnatt åkte han på någon form av magsjuka, vi antar matförgiftning från sushin. Så igår var det nästan mest synd om mig, hehe. Jag hade så tråkigt, trots att jag hade Lovis. En sjövild liten tjej med mycket energi och ingen ville träffa oss för att alla var rädda för Joels magsjuka. Jag och Lovis tog oss i alla fall ut på två små promenader, varav en till parken. Lovis var lycklig över att få springa av sig.

tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>