Lekparkshäng

Alla tre har varit pigga och friska hela dagen så vi har faktiskt varit ute i två omgångar idag. På förmiddagen gick vi till en lekplats så Lovis fick springa av sig. Vi passade även på att köpa med fika hem från favoritbageriet.

tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave Efter lunch, fika, sovstund och x-antal avsnitt av husdrömmar så gick vi inom Spis&Deli och köpte juice som vi tog med till lekplats nummer två. Lovis var lycklig.

tempImageForSave tempImageForSave

Imorgon nalkas det jobb igen, ändå kul!

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>