Magsjuka x3?

Onsdag och jag är hemma från jobbet. Vi i vår familj har haft konstigaste magsjukan, om det nu varit det som spökat.

Natten till söndag spydde Joel, en gång men mycket. I måndags spydde Lovis, en gång men mycket och igår gick jag hem från jobbet, spydde en gång men mycket. Idag är jag hemma från jobbet för att inte smitta andra och för att vara säker på att jag är frisk men jag mår bra, alla tre mår bra. Detta har varit konstigaste slängen av magsjuka någonsin.

Idag är vi pigga så vi ska snart gå ut på en liten promenad. Djuret behövs rasas. tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>