Gravid vecka 18

Torsdag och ny vecka för bumlingen i magen. En vecka och en dag kvar till RUL.

Gravidveckan som gått?

Spytt en gång, förmodligen på grund av kräksjuka men fortfarande oklart enligt mig. Jag tänkte precis skriva att jag varit pigg men det har jag faktiskt inte. Både igår och i förrgår sov jag på dagen och i eftermiddag på jobbet har jag varit riktigt trött. Tur att det är fredag och helg imorgon. Jag känner mig fortfarande inte gravid och tror verkligen inte att det finns en bebis där inne i magen. Jag tycker inte att jag ser gravid ut, utan mest lite menssvullen. Jag har inga cravings. Med Lovis ville jag ha pizza och semla typ hela tiden men det var inte förens i slutet av graviditeten. Vi får se om det dyker upp någon craving framöver. Däremot tror jag att jag har börjat känna lite fladder i magen igen men är liiiite rädd för att våga tro att det är så. Jag kommer väl våga erkänna det för mig själv när jag väl fått se bebisens hjärtat slå nästa vecka.

Preggomagen i vecka 18.tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>