sol sol sol

21.20: Lovis har precis somnat efter att ha levt rövare, bebisen snurrar i magen och jag är bränd i ansiktet av dagens sol. Denna dagen får garanterat fem av fem solar.

Imorse tog mamma Lovis så jag fick sova vidare. Så galet skönt. Efter det väntade smarrig frukost och sen en promenad till blomsterffären och graven. Vi provade vår nya vagn som stått hemma hos mamma och pappa ett tag. Tummen upp för den. (Mer om det nya rymdskeppet i ett annat inlägg). Efter promenaden åkte jag och hämtade Joel på stationen och när vi kom tillbaka till trädgården väntade korvgrillning. Det är inte mycket som slår vårens första korvgrillning i trädgården. Efter några timmar i solen tänkte jag och Joel ta en promenad vid havet men när vi kom dit så var det riktigt disigt så vi åkte och åt italiensk glass med 2/3 i familjen Hildingsson istället.

Åter till jobb imorgon!

Varning för bildbomb! tempImageForSave tempImageForSavetempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “sol sol sol

  1. Väntar med spänning på vagninlägg! Hihi har ni tänkt o ha syskonvagn nu när det blir rätt tätt mellan barnen? :) härlig blogg förresten, kul att följa er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>