Att inte alltid vara på topp

Varning för ett inlägg med mycket klagande! 

Just nu ligger jag i soffan, med gråten i halsen. Jag är dunderförkyld och orkeslös. Dagen har varit tuff med en rinnande och torr näsa som har behövt snytas var tredje minut. Huvudet känns som ett svullet ägg och den kropp jag har nu är inte jag. Jag är glad för bebisen i magen men jag vill ha tillbaka min kropp. Nu tänker ni kanske ”hon är ju inte ens halvvägs i graviditeten”, och det stämmer men jag har inte haft min kropp på nästan två år och jag längtar efter att kunna ha kläder som jag känner mig bekväm i och kunna känna mig stark igen. Träningen har hamnat helt på paus för jag har varken motivation eller ork. Jag har bestämt mig för att inte känna press och få ångest över att jag inte tränar så mycket nu men ändå får jag det. Överallt hetsas det om träning och vem som går ner mammakilona snabbast och vem som tränar längst in i gravititeten. Jag har fortfarande 10 kg kvar efter Lovis och mer kommer det bli med den nya bebisen. Egentligen bryr jag mig inte samtidigt som jag någonstans gör det eftersom att jag ligger här med dessa tankar. Jag har lovat mig själv att inte tappa bort mig och min stil bara för att jag har blivit mamma men nu känns det som att jag är där. Jag längtar efter att få känna mig fin igen, vilket jag inte gjort på evigheter. Solsemestern är inte långt borta och jag längtar fruktansvärt mycket men jag har inga kläder som passar och ekonomin tillåter inte en ny garderob. Hej dagens i-landsproblem! Nu får jag ångest över mitt bortskämda och otacksamma beteende men det är faktiskt okej att inte alltid vara på topp!

Försöker kurera mig med min man, fina dotter, en kopp te och gårdagens bakverk. 

tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att inte alltid vara på topp

  1. Hej Johanna, jag känner likadan. Jag är också gravid igen men nummer 2, är i den 28:e vecka nu. Nu är jag faktiskt förre dig :), och mer första barnet lite efter :) Ava är 1 år och 3 veckor nu :) Kommer ihåg att Lovis är några veckor äldre, hehe! Hur som helst så känns det riktigt kul att Ava ska få en syster men jag ser fram emot att träffa henne också. Jag har inte ens hunnit njuta av min kropp igen när jag plötsligt blev gravid igen. Men tänk att är bättre nu, det hade varit jobbigare desto mer tid hade gått mellan de. Det hjälper mig att tänka då iaf :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>