Gravid vecka 27

Torsdag innebär…? Ny graviditetsvecka!

Idag går vi in i vecka 27 och nu är vi nere på tvåsiffrigt antal dagar till BF som är 23 augusti. Det är närmre bestämt 97 dagar kvar tills vi får träffa den lilla bumlingen. Trots mitt dåliga samvete över att Lovis inte kommer ha oss för sig själv så längtar jag efter den lilla bebisen. Jag är så nyfiken på allt kring bumlingen. Och jag blev sjukt taggad på förlossning efter att bloggerskan Margaux la upp sin förlossningsvideo. Se den!

Jag tänkte precis skriva att jag fortfarande mår prima av graviditeten men precis när jag skulle göra det så högg det till i nedre delen av ryggen. Jag hoppas verkligen inte det är foglossning. Det måste släppa tills imorogn för då ska vi ha trivsel- och planeringsdag med jobbet och gå 7 km. I vanliga fall är det inga problem men att vara gravid med en svullen kropp i Halmstads sommarvärme, ont i ryggen, skadad fot och ont i halsen kan påverka morgondagens dagsform. Det är bara att kämpa! Jag kom även precis på att jag hade ljugit ännu mer om jag skrev att det var prima med graviditeten. Jag har mått skit på mornarna sedan jag började med järntabletterna. Morognillamåendet är tillbaka och för någon dag sedan kräktes jag på morgonen. Det är inget jag har saknat, 12 veckor med illamående och dagliga spyor räckte. Jag måste kontakta min barnmorska för att se om jag kan ta några andra tabletter eller helt utesluta det och bara äta mängder av mat med järn i istället, typ jordgubbar i mängder?! Meeeen annars är det bra med mig och bumlingen. Det levs rövare för fullt inne i magen och det är riktigt mysigt. Den känslan borde alla få uppleva!

Joel knäppte några bilder på magen i morse. Det börjar bli en fin liten kula. tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>