En heldag med kollegorna

På plats i sängen efter en heldag med kollegorna. Dagen började med att vi möttes upp kl 8 på jobbet och därefter gick vi 7 km ut till en bondgård där vi hade trivsel- och planeringsdag. Preggot klarade av att gå hela vägen utan problem bortsett från sjukt svullna händer i slutet, trots skadad fot, sommarvärme och förkylning. Efter en grymt bra dag möttes vi upp lite senare inne i stan för en after work på Pinchos följt av uteservering. När folket åkt hemåt strax efter 22 mötte jag upp Joel och hans crew för ytterligare utreserveringshäng. Här började jag känna av tröttheten i kroppen och ögonen och inte för att tala om hur svullen min skadade fot är. Det känns som jag kommer få lida för de 7 km imorgon.

Lovis sover hos mormor och morfar. Joel har planerat in en rensarförmiddag i hemmet imorgon, vilket jag INTE ser framemot. Jag vill helst ha hela dagen gosandes med Lovis. Denna veckan har jag varit ifrån henne föööör mycket!

Nu, SOVA!

tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>