Lilllördag

Veckan har sprungit iväg och ikväll är det redan helg, eller nästan. Ledig imorogn och sen en liten arbetsdag innan riktig helg. Konstig vecka men ändå sjukt skön. Det kanske är så här man ska jobba sen efter kiddo numero dos?

Veckan som gått, vad har vi hittat på? Mamman har jobbat, såklart. Igår hade vi vår sista del i BBIC-utbildning så nu kan man checka av den. Pappan och barnet har varit ute mycket och jag har fått många fina bilder skickade till mig på jobbet. Då längtar man verkligen hem. Typ som bilden nedan. Hur kär kan man vara i sitt barn? Världens coolaste unge! tempImageForSave

Jag har fått syrénmani. Uppskattat av mig själv men Joel tycker att det luktar för mycket. Jag håller inte med. Och på tal om blommor.. jag har länge letat efter en perfekt klänning att ha till sommarens bröllop men det har varit långt ifrån det lättaste när man har en bevismage men idag kom den hem på posten, den mest perfekta klänningen för ett preggo. Från Zara dessutom så inte ens preggoanpassad. Skönt att kunna släppa den klädångesten.

tempImageForSave

tempImageForSave

Veckans största problem:  Mina fötter som svullar upp så fort jag står på dem. Inte skönt. Jag borde börja använda stödstrumpor men jag hatar strumpor i vanliga fall och att då behöva sätta på sig ett par snortighta känns inte jättelockande. Någon som har andra tips än stödstrumpor för svullna gravidfötter? Typ mängder av fotmassage? Hint hint alla jag känner!

Lovis har precis somnat så nu ska jag, Malin och Joel kolla film och äta frukt. Önskar jag kunde skriva en kladdig kladdkaka men inte då. Körsbär, vattenmelon och vindruvor är inte heller helt fel.

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lilllördag

  1. Här tar jag definitivt ditt parti. Jag älskar syréner! När jag går förbi en buske i något gathörn, stannar jag alltid och luktar. Måste ha en i vår trädgård ❤

  2. Syrener är bäst!!! Och det är för övrigt stödstrumpor med, jag hatar strumpor, men under bägge graviditeterna sov jag med strumpor på, och det hjälper och är så värt det <3 pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>