34 arbetsdagar kvar

Hej världen, trött mamma här!

Igår somnade jag tio i åtta precis efter att Lovis somnat. Jag vet inte om jag ska skylla på bristen av sömn i helgen, graviditeten eller järnbrist. Oavsett vad så tog jag mitt ansvar igår och köpte andra järntabletter. Vi får hoppas att de gör mig lite piggare och att jag mår bra av dem. Kroppen börjar faktiskt kännas tung och summan av kardemumman av det blir att fötterna svullnar. Det är inte ens sommarväder.

Nästa vecka har jag en liten semestervecka och därefter några få veckor innan två veckors semester följt av tre veckors jobb innan föräldraledigheten. Det låter länge tills dess men det är faktiskt bara 34 dagar kvar innan jag går hem på långledigt, igen. Frågan är bara hur länge jag ska vara hemma denna gången?! Vi har noll planer på hur denna föräldraledighet ska ser ut. Det enda jag vet är att jag vill vara hemma med barnen nästa sommar, Joel får ju faktiskt denna sommaren med Lovis, hehe, samtidigt som jag är taggad på att jobba på riktigt, inte bara ett halvår och vill därför inte vara hemma för länge. Dagens i-landsproblem. Egentligen ska jag bara vara tacksam över att jag har möjlighet till att vara hemma med mina barn.

Nu är det dags för middag. Joel har precis hällt i en hel påse med linfrön i maten istället för linser. Vi får se hur gott det blir. Händelser som dessa gör en extra kär, NOT!

tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>