Lupiner och körsbärslakan

Efter jobbet tog jag bilen för att hämta upp familjen. Vi tog en tur till Maxi för att fylla på kylen de sista dagarna innan vi åker iväg en vecka. På vägen ut passade jag på att hoppa ut och plocka min favoritblommor nummer två, lupin. Hur fina är de inte?! Det blåste något jävulusiskt. Helt sjukt att det för någon dag sedan var sommarväder i Halmstad och man kunde gå runt i klänning. Kontraster till idag när Lovis gick runt i mössa och jacka. Sommaren får gärna komma tillbaka till helgen. Det hade varit gött med lite sol under semesterveckan.

tempImageForSave tempImageForSave

Förra veckan lyckades jag köpa världens finaste sängkläder från Mini Rodinis outlet och idag svirade vi om till dem i Lovis säng. På några veckor har det skett stora förändringar i hennes rum. Inte bara det att hon har fått ett stort täcke, hon har fått ben på sin säng. Joels oro över att sängen skulle mögla undertill vann över min rädsla att Lovis trillar ner från sängen. Hittills funkar det superbra. Hon sover ju långt i från alla nätter i sin säng och när hon väl sover där så kommer hon in efter några timmar men då kryper hon försiktigt ner från sängen och springer in till oss eller så sitter hon kvar i sängen och gnyr tills vi kommer och hämtar henne. Alltså, inga fall än så länge.

Tänk om lyckan över de nya sängkläderna hade fått henne att sova där nåååågot mer än vad hon gör nu. Dags att bära in henne till sitt rum från vår säng sen säger jag god natt. 
tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>