En välbehövlig semester

Inatt vaknade jag upp med kramp i vaden för tredje gången den här veckan. Och för tredje gången har jag fått klara mig själv med världens smärta för att någon sovit vidare trots skrik, tårar, panik och rop på hjälp. Hur ska det bli när det är dags att föda och det sätter igång mitt i natten? Förra graviditeten hade jag inga problem med kramper men jag har hört att det är vanligt när man är gravid. Inte nog med svullna fötter så ska man få det här också. Det börjar verkligen bli dags att ta tag i de där stödstrumporna.

Nattens uppvak har förslöat mig under dagen. Det har känts som att jag har haft ögoninflammation hela dagen på grund av trötthet. Jag tror kroppen har lagt av lite i övrigt denna veckan, den har känt på sig att det varit dags för semester. Efter några intensiva veckor med mycket jobb förtjänar jag lite semester, närmre bestämt en hel vecka. Så fröken Gjerdrum är åter i tjänst 12 juni. Så galet skönt.

Imorgon efter lunch styr bilen mot Bohuslän.

Hej sliten preggomamma i vecka 29. tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>