Gårdagens nationaldag

Tjo, vi lever!

Vi är fortfarande på resande fot. Veckan har bestått av Bokenäs, Ljungskile, Göteborg och Uddevalla. Vi hänger med Joels familj och har det gött. I skrivande stund står Joel och hans pappa i köket och lagar mat inför morgondagens studentfirande, dricker vin och lyssnar på Peter LeMarc. Jag ligger i sängen och vilar jämte Lovis och hör hur snacket mellan dem går. Jag hör hur nöjd Joel är över att få greja i köket med sin pappa.

Igår var det Sveriges nationaldag. Firade ni något? Vi hängde i Göteborg. Efter ett dygn i Ljungskile åkte vi hem till våra kompisar i Majorna följt av lunch och en runda på stan i Göteborg med Joels bröder, flickvänner och Lovis kusin. Lovis var helspeedad hela dagen och vägrade sova. I slutet av dagen var hon ingen glad tjej på grund av övertrötthet och sömnbrist. Vilket är förståligt. Vem hade inte valt att leka med kusinen och titta runt på folk istället för att sova när man är 15 månader? När vi väl bestämde oss för att åka tillbaka till Uddevalla somnade hon i vagnen så jag och Joel passade på att ha lite egentid på Magasinsgatan med fika på Da Matteo.

Min familj ❤️tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>