Dagar av firande

Nu är denna veckan som varit fullspäckad med firande över och vi är hemma i Halmstad igen. Borta bra men hemma är så jäkla bäst. Jag slängde mig i vår egna säng så fort vi kom innanför dörren och där blev vi kvar hela familjen en timme innan vi gick iväg på kalas. Men vi kanske ska börja från början, eller ja, från igår..

Igår vaknade vi tidigt hemma hos Joels pappa för att greja med det sista inför studenten. Timmarna sparg iväg och plötsligt var klockan slagen utspringning. Med tanke på den stora folkmassan som befann sig vid utspringet på skolan så höll jag mig längst bak med en sovande Lovis i vagnen. Jag fick aldrig se Astrid IRL vid skolan men massa andra glada studenter. Gravidhormonerna tog över och jag stod i min ensamhet och lipade över hur fint det är med studenten, den glädjen slår det mesta. Nostalgi delux.

tempImageForSave tempImageForSave Idag vaknade vi upp något slitna efter en festlig gårdag. Efter en brakfrulle av rester och tårta från gårdagen åkte familjen hemåt Halmstad för att fira någon annan, nämligen min lillasyster aka världens bästa mosters 26-årsdag. Eftersom att det är VM-kval ikväll fick fotbollsdräkten från Libero agera kalaskläder. Det bjöds på grillat och på riktigt den godaste tårtan ever. Min syster är bäst på att baka! Lovis hade mer än gärna krängt i sig tårta men istället klippte hon en hel låda med blåbär innan vi ens hann börja äta efterrätten. En mysig kväll med familjen!
tempImageForSave tempImageForSave tempImageForSave

Nu ligger vi hemma och kollar andra halvlek. Om jag njuter över att vara hemma hos mig själv igen?! Oohhh yes! Det finns inget bättre! Jag ser fram emot denna natt så innerligt mycket!

Och föresten, igår gick jag in i vecka 30, helt galet. Mer om det imorgon!

PUSS&KRAM

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>